Download lagu Nella Kharisma - Sadar Posisi Mp3

Nella Kharisma - Sadar Posisi

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 14.224

Duration: 07:11

MP3 size: 6.73 MB

Date: 29 May 2020

Download Lagu Nella Kharisma - Sadar Posisi MP3, Video MP4 & 3GP bisa kamu download dengan mudah. Download Lagu Nella Kharisma - Sadar Posisi MP3 dapat kamu temukan dengan cara klik tombol "Download" di bawah secara GRATIS, CEPAT dan MUDAH, untuk link download lagu Nella Kharisma - Sadar Posisi terdapat pada halaman selanjutnya.

Title :Nella Kharisma - Sadar Posisi
Artist :Nella Kharisma
Duration :07:11
View :14.224
Source :YouTube
Type of file :Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Mp3

Download Lagu Mp3 Gratis, Mudah dan Cepat Notif



Lirik: Nella Kharisma - Sadar Posisi

Wes tak cubo nguatke ati
Nompo kasunyatan iki
Nadyan perih rasane
Aku kudu sadar diri..

Mbiyen kowe ninggal lungo
Tanpo pamit karo aku
Saiki we teko ning ngarepku
Mung ngeterke undangan rabimu..

Aku kudu sadar posisi
Ra bakal biso nduweni
Mergo kowe sing tak tresno
Malah milih wong liyo..

Mung iso tak pendem ning ati
Roso sayang ro tresnoku iki
Aku tresno kowe
Kowe tresno liyane..

Reff :
Remuk atiku nompo layang
Undangan rabimu
Mbubrahke crito tresno iki
Marang sliramu..

Gandeng wes suwe
Jebul aku dudu jodone
Matursuwun.. Kowe wes tau
Gawe kisah ning uripku..

Wes tak cubo nguatke ati
Nompo kasunyatan iki
Nadyan perih rasane
Aku kudu sadar diri..

Mbiyen kowe ninggal lungo
Tanpo pamit karo aku
Saiki we teko ning ngarepku
Mung ngeterke undangan rabimu..

Aku kudu sadar posisi
Ra bakal biso nduweni
Mergo kowe sing tak tresno
Malah milih wong liyo..

Mung iso tak pendem ning ati
Roso sayang ro tresnoku iki
Aku tresno kowe
Kowe tresno liyane..

Reff :
Remuk atiku nompo layang
Undangan rabimu
Mbubrahke crito tresno iki
Marang sliramu..

Gandeng wes suwe
Jebul aku dudu jodone
Matursuwun.. Kowe wes tau
Gawe kisah ning uripku..

Wes tak cubo nguatke ati
Nompo kasunyatan iki
Nadyan perih rasane
Aku kudu sadar diri..

Mbiyen kowe ninggal lungo
Tanpo pamit karo aku
Saiki we teko ning ngarepku
Mung ngeterke undangan rabimu..

Aku kudu sadar posisi
Ra bakal biso nduweni
Mergo kowe sing tak tresno
Malah milih wong liyo..

Mung iso tak pendem ning ati
Roso sayang ro tresnoku iki
Aku tresno kowe
Kowe tresno liyane..

Reff :
Remuk atiku nompo layang
Undangan rabimu
Mbubrahke crito tresno iki
Marang sliramu..

Gandeng wes suwe
Jebul aku dudu jodone
Matursuwun.. Kowe wes tau
Gawe kisah ning uripku..

Remuk atiku nompo layang
Undangan rabimu
Mbubrahke crito tresno iki
Marang sliramu..

Gandeng wes suwe
Jebul aku dudu jodone
Matursuwun.. Kowe wes tau
Gawe kisah ning uripku..

Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Sadar Posisi di Download Lagu Mp3 Terbaik 2023, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Nella Kharisma - Sadar Posisi Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma - Sadar Posisi.

Tags:

Nella Kharisma - Sadar Posisi, Nella Kharisma - Sadar Posisi mp3, lagu Nella Kharisma - Sadar Posisi, download Nella Kharisma - Sadar Posisi, Nella Kharisma - Sadar Posisi mp3 download, download lagu Nella Kharisma - Sadar Posisi mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home